25 SEPTEMBRIE 2024 • Crowne Plaza Bucharest

Livrare, Retur & Anulare

Livrare 

Evenimentul va avea loc in octombrie 2024 la Hotel Crowne Plaza Bucharest. Dupa completarea procesului de inregistrare pe site-ul nostru, biletele dumneavoastra pentru participarea la eveniment vor fi expediate pe adresa de e-mail furnizata la inscriere.

Va rugam sa verificati cu atentie inboxul, dar si folderul de spam sau promotii al adresei dumneavoastra de e-mail, in cazul in care confirmarea noastra ar putea ajunge acolo. Biletele vor fi emise in format electronic, eliminand necesitatea printarii acestora. Va sfatuim sa aveti biletele pregatite in format electronic la intrarea in locatie, fie pe dispozitivul mobil, fie intr-un format usor accesibil.

Daca intampinati orice dificultati in privinta primirii sau accesarii biletelelor, va rugam sa ne contactati imediat la adresa de suport tehnic: office@evensys.ro. 

Returnarea/anularea taxelor de participare

Anularile de participare inregistrate cu pana la 31 zile inainte de eveniment au dreptul la o rambursare completa a taxelor achitate. In cazul anularii participarii intre 30 si 11 zile inainte de eveniment, taxele vor putea fi returnate in procent de 50%. Pentru anularile de participare inregistrate intre 10 si 0 zile inainte de eveniment, taxele nu vor mai putea fi returnate.

Fleet Management Conference aduce o serie de avantaje partenerilor, contribuind la pozitionarea brandului, determinand asocierea acestuia cu specificul evenimentului si oferind oportunitatea de a interactiona direct cu persoane importante pentru companie.

Organizator

Parteneri 2023

Cu sprijinul

  • Hosting by Host-Age.ro

Parteneri media